איתי כתב:קוראים לי איתי ואני בן 17 ואני בכלל לא מבין איך אתם יכולים בכלל לחשוב על לא להתגייס כשיש חיילים שמסכנים את עצמם
בן דוד שלי ז"ל נהרג במלחמת לבנון השנייה בשביל מי ?! אנשים כמוכם?!
ודפקתם לעצמכם את החיים בזה שלא התגייסתם אף מעסיק לא מוכן לקבל אנשים שלא שירתו בצבא וגם לא תוכלו לקבל רישיון נהיגה,לקחת משכנתא,ללמוד באוניברסיטה,להגר לחו"ל
אף בחורה לא תרצה לצאת אתכם
כל אחד חייב לשרת בצבא ולמי שיש פרופיל קרבי חייב לשרת בקרבי!!!
בחו"ל יהודים סובלים מאנטישמיות!!!!!
איך אתם בכלל יכולים להסתכל לאבא שלכם בעיניים אחרי שהוא שירת ועשה מילואים בשביל שאתם תוכלו להיות מוגנים

סדר בבאלגן: דוד שלי נפצע קשה ועד היום יש לו צינורות בבטן ממלחמת 67
מעסיקים- יש כאלו שכן יש כאלו שלא תלוי על מי אתה נופל מה שבטוח שאם תתקבל לעבודה בהיי טק או משהו כזה ותצטרך לצאת למילואים תוכל לצפות שהבוס לא יהיה מרוצה ואף יפטר אותך על דברים קטנים רק בגלל ההפסדים שאתה יוצר לו
משכנתא- בישראל חור במזרח התיכון דירה 3 חדרים קטנה עולה מעל מיליון ש"ח מצטער אני עף לחו"ל יש לי אזרחות ואני לא רואה איך ההלוואה של המשכנתה עוזרת לאחותי ובעלה ששניהם מרוויחים 20 אלף נטו בחודש בעלה היה קצין והיא הייתה ביחידה מיוחדת של המודיעין
רישיון נהיגה-אתה יכול אבל אתה צריך לעשות מבחן מטומטם שעולה 500 ש"ח שהוא די קל
ללמוד באוניברסיטה-ביום שתגיע אוניברסיטה או מכללה שתגיד שאתה כמי שיצא מהצבא לא תילמד אצלנו התביעה שהולכת להיות היא תספיק לבחור הדחוי לכמה שנים טובות (עובדה שעד היום לא היה מקרה כזה מאז שחוקקו חוק לא להפלות)
להגר לחו"ל- למה איכפת לארה"ב שעשיתי צבא? אולי הם לא ירצו להכניס אותי אם יש לי ניסיון בנשק קר וחם כגון: רימונים רובים אקדחים וכ'ו..?
בחורות-ניתן לוויכוח בוא נגיד שיש לי ידידות (בנות 19-18) שיוצאות עם כאלו שלא עשו צבא... זה תלוי בבחורה יש כאלה גם שלא אכפת להן אתה יודע....
אנטישמיות-תמיד הייתה תמיד תהייה אז מה עושים אתה שואל? אני אישית חילוני אז זה לא שאני יצהיר שאני יהודי עם כיפה וטלית אירופה זה איזור אנטישמי אז עוברים לקנדה ארה"ב ואוסטרליה
אבא שלי-אין לו בעיה עם זה.. פשוט לא אכפת לו אתה יודע מה הוא אמר לי כסיפרתי לו שאני לא מתכוון להתגייס? הוא אמר לי תשתמש בסיפור של דוד שלך ובתכלס גם אמא שלי מסכימה איתי איך להיות מוכר בשק"ם או מש"ק ממטרות יעזור?!
אתה כרגע רשמת את כל ההפחדות שהצבא רוצה שתפחד כדי להפוך אותך לכבש צייתן לא לכולם מתאים צבא זה לא ואני חוזר לא לגיטימי לעשות צבא בטח שכ 50% לא עושים ואלה שכן רובם נמצאים בקיריה ובשלישות וטוחנים בורגר'אנץ מה אני יגיד לך? מגני המולדת האמיצים!!
תפתח את העיניים תראה מה קורה באמת למה עדיין יש גיוס חובה את האינטרסים של מי זה משרת וכ'ו
אתה סתם מטומטם בשר תותחים מורעל... אבל אני שמח שיש כמוך כי מישהו מפגר צריך לשרת ולהיות פראייר לא? בכל מקרה תהינה לך תאכל חרא צה"לי בזמן שאני ימשיך לעבוד בשתי עבודות לעשות מוסיקה באולפן בבית ולחסוך כסף לאוניברסיטה בניו יורק
לכניסת המפקד הביצים שלי ייכנסו להקשב
2
3
הקשב!!! כדאי שתתכונן כי אתה הולך להיות ככה 3 שנים

)